Смекни!
smekni.com

Технологія і організація вантажних перевезень фанери з м. Рівне в Італію рухомим складом ТзОВ "Камаз-Транс-Сервіс" (стр. 7 из 24)

Фірма “Камаз-Транс-Сервіс” пропонує послуги по перевезенню вантажів у міжнародному сполученні до країн Центральної та Північно-Західної Європи. Фірма є дійсним членом АсМАП України (реєстраційний номер 16-Д).

Власний парк нараховує більш ніж сто автоомбілів марок “ Renault”, “Mersedes-Benz”, “Scania”, “Volvo” з тентованими напівпричепами об’ємом до 96 м3 та напівпричепами – рефрижераторами об’ємом 82 м3 (33 пал). Кожний автомобіль має необхідне обладнання для перевезень небезпечних вантажів (ADR). Усі автомобілі обладнані мобільним зв’язком .

Автомобілі фірми мають необхідну документацію для виконання перевезень як між країнами СНД та Західної Європи, так і в межах Західної Європи.

Щомісяця автомобілями фірми здійснюється понад 200 перевезень у Францію, Німеччину, Голландію, Бельгію, Іспанію та Італію.

Вантажі, які перевозять автомобілі фірми застраховані фірмою “Скайд-Вест” на суму, яка дозволяє відшкодувати всі збитки вантажовідправника (страхування CMR).

Нашими постійними партнерами є такі експедиторські компанії як : “DANZAS N.V.”, “ SCHENKER BTL”, “VAN BELT”, “DAHER S.A”, “C. SPAARMANN”, “KUHNE & NAGEL”, ‘ASSTRA”, “BBL” та інші.

З 1996 року на фірмі “Камаз- Транс- Сервіс” працює цех по регенерації автогуми для вантажних автомобілів методом наварювання. Регенерація автошин виконується на обладнанні італійської фірми “Manfredi”, технологія і комплектуючі італійської фірми “Marangoni”. Персонал служби пройшов навчання в учбовому центрі “Marangoni”. Виробництво має сертифікат якості фірми “Marangoni”, сертифікат якості УКРСЕПРО.

У виробничих приміщеннях фірми (2916 м2 ) розташовані сервісна станція “Renault”, сервісний центр по регенерації автогуми, сервісна станція “BPW”, лабораторія “Kienzle”, сервісна станція „KRONE”, сервісна станція „SAF”, фірма “Wessel Ukriane” – офіційний представник фірми “BPW” в Україні, яка задовольняє потреби західного регіону України у запчастинах для вантажних автомобілів та напівпричепів. Станції занесені до європейського кадастру, спеціалізуються на технічному обслуговуванні, ремонті та діагностиці всіх видів автомобілів. Підтримують гарантійні зобов’язання по ремонту. Сервісні станції укомплектовані імпортним обладнанням та спецінструментом, використовують тільки оригінальні сертифіковані запчастини, які закуповуються у виробника. На всіх сервісних станціях працюють фахівці, які пройшли підготовку в спеціалізованих учбових центрах.

ТзОВ “Камаз - Транс – сервіс” планує у майбутньому подальше розширення спектру послуг, що надаються та покращення їх якості із урахуванням вимог і бажань замовників, вивчення та впровадження у виробництво найновітніших технологій.

Найвище керівництво забезпечує підтвердження своїх зобов¢язань з розробки, впровадження і постійного поліпшення ефективності системи управління якістю, шляхом:

а) доведення до відома організації важливості виконання вимог споживачів, а також законодавчих і регламентуючих вимог;

б) розробки політики у сфері якості;

в) забезпечення розробки цілей у сфері якості;

с) проведення аналізування з боку керівництва;

е) забезпечення необхідними ресурсами.

Відповідальність, повноваження і взаємодія персоналу ТзОВ

«Камаз-Транс-Сервіс» визначені у відповідних посадових інструкціях, основні з яких полягають у наступному:

Генеральний директор (ГД)

Генеральний директор здійснює загальне керівництво ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс» з ефективного використання можливостей для отримання позитивних результатів у виробничій і економічній діяльності. Генеральний директор є організатором, провідником науково-підприємницької, фінансово-економічної, господарської і соціальної політики підприємства. Періодично аналізує систему управління якістю для підтвердження її придатності, ефективності відносно вимог стандарту і прийнятої політики в сфері якості. Контролює діяльність ТзОВ «Камаз-Транс-Сервіс». Сприяє розвитку організації. Відповідає за загальний успіх діяльності ТзОВ «Камаз-Транс-Сервіс». Розробляє плани розвитку організації, реконструкції і технічного переозброєння виробництва, його спеціалізації. Визначає загальну політику в галузі якості, приймає заходи по її відтворенню на всіх рівнях виробництва. Несе відповідальність за загальне керівництво у галузі якості. Забезпечує контроль за ефективним і раціональним використанням матеріальних і фінансових ресурсів, зниженням їх втрат. Контролює укладання і виконання контрактів з споживачем на поставку продукції та послуг з проведенням періодичного аналізу контрактів в частині задоволеності вимог замовників. Укладає угоди з постачальниками сировини і обладнання, сторонніми організаціями на надання послуг організації. Приймає дії по забезпеченню організації кваліфікованими кадрами і сприяє підвищенню їх кваліфікації.

Виконавчий директор (ВД)

Виконавчий директор є першим заступником генерального директора і нарівні з ним несе відповідальність за результати виробничої діяльності ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс». Виконавчий директор визначає науково-технічну політику, перспективи розвитку ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс» і шляхи реалізації комплексних програм по всім напрямкам вдосконалення, реконструкції і технічного перетворення виробництва.

Здійснює:

- планування і координацію робіт по забезпеченню ритмічного надання послуг і випуску продукції, виконанню виробничих програм, договірних зобов¢язань відносно календарних графіків;

- сприяє створенню умов для ефективної роботи виробничих дільниць і координує їх роботу.

Здійснює постійний контроль за виконанням працівниками правил експлуатації обладнання і інших засобів виробництва, використання персоналом засобів колективного і індивідуального захисту у відповідності з вимогами охорони праці. Він забезпечує впровадження і періодичні перевірки функціонування системи управління якістю, її вдосконалення і аналіз. Підпорядковується генеральному директору.

Технічний директор

Технічний директор є другим заступником генерального директора. Здійснює організацію технічного розвитку ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс», забезпечує розвиток науково-технічного прогресу, забезпечує в кожному структурному підрозділі і на робочому місці умови праці, що відповідають вимогам нормативних актів з охорони праці, а також вдосконалення роботи технічних служб ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс». Здійснює загальну технічну політику в організації, відповідає за дотримання технологічних процесів, забезпечення правильної технічної експлуатації обладнання і контрольно-вимірювальних приладів. Уповноважений впливати на технологічні процеси, і вирішує питання про їх зупинку чи зміну. Контролює роботу і здійснює систематичне планування і керівництво сервісним центром по обслуговуванню і ремонту рухомого складу (СЦОР), сервісним центром по регенерації автогуми (СЦРА), складською службою (СС), службою обслуговуючого персоналу (СОП). Відповідає за виконання вимог міжнародного стандарту ISO 9001: 2000 стосовно управління засобами моніторингу та вимірювальної техніки. Забезпечує вище перераховані служби всіма видами ресурсів.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність - виконавчому директору.

Заступник директора по менеджменту якості (ЗДМЯ)

Для координації всіх дій з ведення системи управління якістю, нагляду і контролю за її функціонуванням, за відповідність всіх виробничих процесів нормативним документам на ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс» призначена відповідальна особа – представник керівництва по системі управління якістю – заступник директора по менеджменту якістю.

Представник керівництва по управлінню якістю несе відповідальність за:

- чітке визначення і виконання цілей з якості;

- розробку, підготовку, контроль і актуальність документації системи управління якістю, внесення до неї змін;

- встановлення, впровадження та підтримання процесів, необхідних для ефективного функціонування системи управління якістю у відповідності з вимогами ISO 9001:2000;

- підготовку і контроль проведення внутрішніх перевірок якості;

- звітування перед найвищим керівництвом про функціонування системи управління якістю і про потребу у її поліпшенні;

- повідомлення генерального директора про відхилення, що виявлені у функціонуванні системи управління якістю;

- забезпечення обізнаності з вимогами замовника в межах організації.

Представник керівництва з управління якістю для виконання покладених на нього зобов¢язань має повноваження, делеговані йому генеральним директором:

- право вимагати від керівників підрозділів виконання усіх вимог системи управління якістю;

- видавати настанови керівникам підрозділів про усунення будь-яких виявлених невідповідностей і відхилень, що впливають на якість продукції і функціонування системи управління якістю;

- приймати рішення по застосуванню коригувальних і запобіжних дій з метою усунення виявлених і можливих невідповідностей і відхилень, при необхідності, узгодивши їх з генеральним директором.

При виникненні суперечностей між представником керівництва з управління якістю і керівниками структурних підрозділів остаточне рішення приймає генеральний директор.

Виконує наступні завдання: загальне дотримання системи управління якістю; регулярну перевірку за допомогою проведення внутрішніх аудитів; організацію перепідготовки співробітників; документування всіх заходів, що забезпечують якість.

Організує і проводить навчання, інструктажі і перевірку знань по елементах системи управління якістю, з питань охорони праці робітників, а також сприяє підвищенню кваліфікації робітників. Він відповідає за ведення, актуалізацію і витяг недійсної документації внутрішнього і зовнішнього походження.

Підпорядковується генеральному директору.