Смекни!
smekni.com

Технологія і організація вантажних перевезень фанери з м. Рівне в Італію рухомим складом ТзОВ "Камаз-Транс-Сервіс" (стр. 8 из 24)

Комерційний директор

Забезпечує рішення комерційних питань і приймає дії для своєчасного укладення договорів з організаціями. Забезпечує дотримання вимог міжнародного стандарту ISO 9001: 2000 у процесі забезпечення ресурсами, необхідними для впровадження та актуалізації системи управління якістю та постійного поліпшення її результативності, підвищення задоволеності замовників шляхом виконання їхніх вимог. Контролює забезпеченість виробничих дільниць необхідною сировиною, технологічним обладнанням, а також забезпеченість кваліфікованим персоналом. Підтримує зв’язки із громадськістю та засобами масової інформації. Оперативно вирішує проблеми виробничого характеру. Інформує виконавчого директора і заступника директора з управління якістю.

Підпорядковується генеральному директору.

Секретар-референт (СР)

Відповідає за облік і зберігання службової документації, що надходить на фірму і контролює терміни її використання; виконання вимог відповідної посадової інструкції; виконання вимог до документації, згідно міжнародного стандарту ISO 9001: 2000. Здійснює керівництво документообігом.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –виконавчому директору.

Юрисконсульт (ЮК)

Відповідає за ведення претензійно-правової роботи на підприємстві; відповідність законодавству проектів наказів, інших актів, які подаються на підпис генеральному директору і виконавчому директору підприємства; забезпечує вірне виконання актів законодавства та інших нормативних актів; обробку і документування матеріалів по рекламаціях. Відповідає за своєчасне інформування персоналу про зміни в законодавстві, забезпечує зворотній зв’язок із замовниками, утому числі реагування на їхні скарги. Підтримує і дотримується у напрямку своєї діяльності вимог стосовно якості, що наведені у міжнародному стандарті ISO 9001: 2000.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –виконавчому директору.

Начальник відділу кадрів (НВК)

Відповідає за оперативне і якісне ведення обліку і формування звітності по кадрах, у відповідності з вимогами законодавства про працю; за якісне і своєчасне виконання обов¢язків, покладених на нього посадовою інструкцією, за дотримання вимог міжнародного стандарту ISO 9001: 2000 стосовно управління людськими ресурсами. Забезпечує візовий режим працівникам підприємства. Проводить облік навчання робітників підприємства. Надає дані вищому керівництву з питань соціального захисту робітників підприємства.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –виконавчому директору.

Інженер з охорони праці і безпеки руху (ІнОПБР)

Організовує проведення досліджень умов праці, атестації робочих місць на відповідність нормативним актам з охорони праці в послідовності і терміни, які встановлені законодавством, приймає заходи по усуненню небезпечних для здоров¢я виробничих факторів. Здійснює постійний контроль за дотриманням робітниками правил поводження з обладнанням і вимірювальною технікою, використанням засобів індивідуального захисту у відповідності з вимогами охорони праці. Відповідає за дотримання вимог міжнародного стандарту ISO 9001: 2000 щодо виробничого середовища. Здійснює постійний контроль за дотриманням технічної дисципліни, правил і норм з охорони праці, техніки безпеки, екології і виробничої санітарії, пожежної безпеки згідно вимог відповідних органів. Організує медичне обслуговування співробітників, своєчасно забезпечує робітників необхідним спецодягом і взуттям, засобами індивідуального захисту.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –виконавчому директору.

Системний адміністратор автоматизованої системи управління (СаАСУ)

Забезпечує підтримку автоматизованої системи управління у робочому стані, слідкує за своєчасним оновленням технічних і програмних засобів. Розробляє нові проекти апаратно - програмного забезпечення, сприяє підвищенню комп’ютерних знань персоналу. Відповідає за телефонний і Internet зв’язок на підприємстві. Забезпечує багаторівневий доступ до комп’ютерної мережі підприємства та здійснює управління документацією та даними, що знаходяться на електронних носіях, згідно з вимогами, що наведені у міжнародному стандарті ISO 9001: 2000.

Підпорядковується генеральному директору.

Директор з питань міжнародних перевезень (ДМП)

Відповідає за раціональне використання автомобілів і напівпричепів; за своєчасну оплату послуг з перевезень автотранспортом; за гарантію оплати автопослуг; за виконання планів і графіків завантаження автомобілів договірною клієнтурою; за простій вище норми рухомого складу в очікуванні завдань, під завантаженням, розвантаженням і митним оформленням; за невиконання затвердженого графіку відправки автомобілів; за своєчасність укладення договорів на перевезення вантажів; за своєчасну подачу звітності; за виконання у повному обсязі вимог “Положення про службу міжнародних перевезень” фірми, наказів, розпоряджень, інструкцій та інших нормативних документів, які стосуються служби міжнародних перевезень, а також за неналежне виконання службових обов¢язків і відповідної посадової інструкції. Зобов’язаний дотримуватися і підтримувати вимоги системи управління якістю міжнародного стандарту ISO 9001: 2000, що стосуються напрямку діяльності його підрозділу. В оперативному підпорядкуванні начальнику служби міжнародних перевезень знаходиться відділ логістики (напрямок експедиції і напрямок перевезень) і автоколона.

Підпорядковується генеральному директору.

Начальник сервісного центру по регенерації автогуми (НачСЦРА)

Здійснює оперативне керівництво сервісною службою по регенерації автогуми і забезпечує виконання планових завдань і ритмічний випуск продукції. Проводить роботу по вдосконаленню організації виробництва, його технологій, попередженню браку і підвищенню якості регенерації автогуми, економії матеріалів, атестації і раціоналізації робочих місць, використанню резервів підвищення продуктивності праці, а також по підвищенню рентабельності виробництва. Контролює процес регенерації, організує планування, облік, складування і своєчасну подачу звітності вищому керівництву. Відповідає за перспективи технічного розвитку сервісного центру, за виконання технічних вимог до продукції сервісної служби, технологію її виробництва, за обладнання сервісної служби і виконання правил його експлуатації. Зобов’язаний дотримуватися і підтримувати вимоги системи управління якістю міжнародного стандарту ISO 9001: 2000, що стосуються напрямку діяльності його підрозділу.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –технічному директору.

Начальник автоколони (НачАК)Проводить роботи і вносить пропозиції по удосконаленню організації технологічного процесу міжнародних перевезень, його механізації і автоматизації, попередженню травматизму водіїв і дорожньо-транспортних пригод, підвищенню ефективності використання рухомого складу, економії всіх видів транспортних видатків, впровадженню наукової організації праці, використанню резервів підвищення продуктивності праці. Забезпечує плановий виїзд автомобілів на лінію і контролює своєчасний вихід автомобілів з ремонту і обслуговування. Відповідає за роботу з водіями.

У напрямку своєї діяльності підтримує систему управління якістю та забезпечує виконання її вимог, згідно із міжнародним стандартом ISO 9001: 2000.

Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –директору з питань міжнародних перевезень.

Головний бухгалтер (ГлБУХ)

Забезпечує організацію бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності підприємства і контроль за раціональним, ефективним використанням матеріалів, матеріальних і фінансових ресурсів. Забезпечує широке використання сучасних засобів автоматизації робіт, прогресивних форм і методів бухгалтерського обліку. Відповідає за фінансову експертизу договорів на закупівлю сировини і матеріалів, а також контрактів з споживачами на поставку готової продукції. Відповідає за функціонування системи управління якістю по економічним питанням. Підпорядковується генеральному директору, у його відсутність –виконавчому директору.

Взаємовідношення підрозділів ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс» наведені на мал.1. у вигляді структурної схеми, у відповідності з якою вони виконують свої функції.

ТзОВ «Камаз-Транс-Сервіс» має всі необхідні ресурси для випуску якісної продукції, а саме:

- виробничі потужності;

- сучасні технології;

- кваліфікований персонал;

- приміщення і оснащені робочі місця;

- актуалізований фонд нормативних документів.

Представник керівництва - уповноважений з якості має достатні повноваження для впровадження системи управління якістю, підтримання її у відповідності з вимогами стандарту ISO 9001:2000, аналізу функціонування системи управління якістю.

Уповноважений з якості несе відповідальність за:

- організацію робіт по доведенню політики якості до кожного працівника;

- організацію і контроль функціонування системи управління якістю, що забезпечує реалізацію політики якості у виробництві;

- організацію збирання, узагальнення і аналізування інформації про якість продукції;

- контроль за виконанням корегувальних і запобіжних дій;

- аналізування ефективності системи управління якістю і її вдосконалення;

- організацію розробки плану заходів з удосконалення системи управління якістю і підтримання її в робочому стані;

- організацію проведення внутрішніх перевірок системи управління якістю;

- організацію навчання персоналу основам системи управління якістю;

- координацію діяльності дільниць ТОВ «Камаз-Транс-Сервіс» з питань якості;

- організацію правильного оформлення і ведення документації системи управління якістю.