Смекни!
smekni.com

Курорти Крима (стр. 2 из 3)


Свідчення для лікування на курортах ПБК основних профільних захворювань

Неспецифічні захворювання органів дихання: хронічний і рецидивуючий бронхіт, хронічна пневмонія у фазі стійкої і нестійкої ремісії; бронхоектатична хвороба у фазі ремісії при обмежених инфильтративных змінах без рясної гнійної мокроти і без схильності до кровохарканью; пневмокониозы при загальному задовільному стані хворих; бронхіальна астма (атонічна і иифекционно-алергічна) в період міжнападу або з нечастими легкими нападами; стани після ефективних операцій на легенях.

У всіх випадках легенева недостатність не повинна бути вищою за II ступінь і серцева I стадії. Туберкульоз легенів, всі форми туберкульозу органів дихання з торпидним течією при неефективній терапії в місцевих умовах; хронічна туберкульозна інтоксикація у дітей за відсутності ефекту лікування в місцевих умовах; всі форми туберкульозу легенів після ефективної антибактеріальної терапії і (або) хірургічного втручання на легенях.

Цереброваскулярні захворювання цереброваскулярная недостатність з скороминущими осередковими неврологічними порушеннями; скороминуща ішемія мозку легкої або середньої тяжкості без повторних кризов, без оклюзії магістральних судин через 3 4 місяця після нападу; гіпертонічна енцефалопатія без грубих психопатологічних порушень; вегетососудистая дисфункція, обумовлена інфекцією; мігрень без частих кризов.

Серцево-судинні захворювання: гіпертонічна хвороба I стадії доброякісної течії; кардіоміопатії унаслідок перенапруження міокарду, обмінного, ендокринного, токсичного або інфекційного генеза; клапанні компенсовані природжені і придбані вади серця без ознак активності процесу; стабільна ІБС з рідкісними нападами стенокардії на значні фізичні навантаження без порушень ритму і провідності. У всіх випадках недостатність кровообігу не вище I стадії.


Республіканський дитячий клінічний санаторій “Чайка”.

Республіканський дитячий клінічний кардіоревматичний санаторій “Британія”

Крім того, на Евпаторійськом курорті здійснюється оздоровлення дітей з місцевостей, потерпілих в результаті аварії на Чорнобильській АЕС.

Санаторії для дорослих спеціалізуються на лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, периферичної нервової системи, гінекологічних захворювань.

Науково-методичним центром Евпаторійського курорту є Український НДІ дитячої курортології і фізіотерапії. Підрозділи інституту базуються в п'яти санаторіях. В ньому працюють 2 доктори і 10 кандидатів медичних наук. Основний напрям досліджень — розробка методів лікування захворювань опорно-рухового апарату, центральної і периферичної нервової системи у дітей.

Свідчення для лікування на приморських курортах (Евпаторія і Саки) основних профільних захворювань.

Захворювання ЦНС наслідки перенесеного поліомієліту у відновному і резидуальном періодах; наслідки перелому хребта з пошкодженням або струсом спинного мозку без обмеження самообслуговування, пересування і без порушення функції тазових органів; те ж з обмеженням самообслуговування і пересування (Саки); церебральні паралічі різної етіології з руховими розладами легкої середньої тяжкості, з затримкою психічного розвитку (Євпаторія); віддалені наслідки травм, струсу, контузії головного мозку (Євпаторія); неврастенія, неврози, астенічні і неврозні стани (Євпаторія).

Захворювання периферичної нервової системи: травматична, інфекційна, токсична, запальна поразка корінців, сплетень, нервових стовбурів хвороби міжхребетних дисків з відповідними неврологічними синдромами.

Захворювання опорно-рухового апарату: ревматичний і ревматоїдний артрит в неактивній фазі, травматичний артрит; споодилез, спондилоартроз, спондиліт, травматичний спондилопатія; остеохондроз хребта; наслідки переломів кісток із сповільненою консолідацією; хронічні синовити, бурсити, тендовагинити, миозити; контрактури артрогенниі, десмогенні, посля ожогові, контрактура Дюпютірена; хронічний остеомиелит.

Серцево-судинні захворювання (Евпаторія):гіпертонічна хвороба I стадії доброякісної течії; кардіоміопатії унаслідок перенапруження міокарду, обмінного,ендокринного, токсичного або інфекційногогенеза; клапанні компенсовані природжені і придбані вади серця без ознак активності процесу; стабільна ІБС з рідкісними нападами стенокардії на значні фізичні навантаження без порушень ритму і провідності. У всіх випадках недостатність кровообігу не вище I стадії.

Гінекологічні захворювання: хронічні захворювання тіла і придатків матки, а також навколишніх тканин у фазі стійкої ремісії; безплідність на грунті запальних захворювань і нерізко вираженого недорозвинення матки і її придатків.

Туристична компанія ТОВ "Кандагар" працює на туристичному ринку з 1993 року.
Директор Зелінській Борис Валеревіч.
Ліцензія АB №020012 від 20.01.2006.
Основні напрями:
Україна
Росія
Країни Балтії
Болгарія
Скандинавія
Послуги, що надаються:
розміщення, відпочинок, лікування
семінари і конференції
екскурсійні програми
гірськолижні тури
транспортне обслуговування

Графік заїздів (10 днів). Стандартні номери блокового типу Номери підвищеної комфортностіПансіонат " Кримське Приазов'я " не працює в міжсезонні- в цей період можливий вільний графік заїзду за узгодженням з менеджером.

Комісія для агентств: від 10 %. У вартість путівки входить: мешкання в номері вибраної категорії, живлення, користування камерою схову і сейфом, бібліотекою, дитячою кімнатою, дитячим містечком, пляжем.

Вся решта послуг, що надаються інфраструктурою пансіонату, за додаткову платню.

Діти: приймаються з 4 років за наявності довідки про щепленнях, у тому числі від дифтерії.

Знижки: дітям у віці від 4 до 12 років на додатковому місці - 20 %. На основному місці знижки не передбачені.

Розрахункова година: 8.00. Дія путівки починається в 8.00 в день заїзду і закінчується на 11-й день до 8.00 (без сніданку).

Назва об'єкту: пансіонат з лікуванням "Кримське Приазов'я", п. Мисове. Знаходиться в п. Мисов., на відстані 1,5 км від р. Щелкіно, на південному березі Азовського моря, поряд з державним заповідником "Казантип".

Розміщення: 4-х поверховий корпус на 300 місць знаходиться в 50 м від пляжу.

Стандартні номери блокового типу: 2-а категорія "А ": номер з житлової кімнати, що входить до складу блоку з двох номерів (1+2 або 2+3), санвузол на два номери, ТБ в холі, гаряча вода в душових на 1-у поверсі, лоджія на кожний номер. 2-а категорія "Б": номер з житлової кімнати, що входить до складу блоку з двох номерів (1+2 або 2+3), санвузол на два номери, ТБ в холі, гаряча вода в душовій на два номери, лоджія на кожний номер.

Номери підвищеної комфортності: 1-а категорія: номер двомісний. Санвузол на блок 2+1, телевізор, холодильник, душ з гарячою і холодною водою на блок, лоджія. Напівлюкс: номер з однієї або двох кімнат. В номері: телевізор, холодильник, душ з гарячою і холодною водою, лоджія з шезлонгами.

Медичні послуги (за додаткову платню): лікувально-оздоровчий комплекс "Соляна Печера" забезпечить лікувальні процедури по профілактиці захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводяться сухі сольові інгаляції в поєднанні з психотерапевтичними програмами, парові інгаляції з ефірними маслами.

До послуг відпочиваючих лікувальний кабінет лікування продуктами бджільництва - єдиний в Криму, кабінет з грязьовими аплікаціями: унікальними по своїх лікувальних властивостях Чокракськімі грязями лікують захворювання обміну речовин, серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту. Є голкотерапія, інформаційно-хвильова, магнітна, лазерна терапія, комп'ютерна діагностика, масаж.

Інфраструктура: кафе, бар, бібліотека, концертний зал, спортивні майданчики (футбол, волейбол, баскетбол), тренажерний зал, більярд, ігрові майданчики і кімната для дітей, прокат спортивного інвентаря, автостоянка.

Адреса: Україна, АР Крим, Ленінський р-н, з. Мисовоє, вул. Анжієвського, 39 Шлях проходження: поїздом до р. Сімферополь, далі автобусом до р. Щелкино, далі таксі до пансіонату; поїздом у напрямі р. Керч до станції "Сім колодязів", далі автобусом "Леніно-Щелкино" або таксі (20 мін. їзди) до пансіонату.

Примітка: пансіонат з лікуванням "Кримське Приазов'я" - лауреат Рейтингу популярності і якості товарів і послуг "Золота Фортуна" 2000 р., переможець II республіканського конкурсу "Кримська перлина", лауреат Рейтингу "100 кращих підприємств в Україні" 2002 р., "Золотий Меркурій 2005".

Вартість проживання в Криму за добу в період курортного сезону варіюється в залежності від регіону, рівня комфортності об'єкта розміщення і переліку додаткових послуг.


Висновки

Крим відзначається різноманітністю природних ландшафтів - від степових на півночі до вкритих лісами Кримських гір у південній частині. Багатством Криму є його клімат, для якого характерна велика кількість сонця, тепла і світла. Особливості циркуляції повітря в поєднанні з впливом Чорного та Азовського морів і Кримських гір формують три основних кліматичних райони: степовий, гірський і південно бережний.Вздовж південного узбережжя розташовані курорти: Ялта, Алупка, Сімеіз, Гурзуф, Місхор, Лівадія, Форос, АлуштаРозмаїтість мікрокліматичних умов, буяння вічнозеленої рослинності гір і височин, родовища лікувальних грязей та джерел мінеральних вод сформували кілька типів курортів: кліматичні (Старий Крим), кліматобальнеологічні (Ялта, Алушта), кліматобальнеогрязеві (Євпаторія, Феодосія, Саки).