Смекни!
smekni.com

Устаткування двомісного однокімнатного номеру готелю I категорії (стр. 2 из 2)

Ігровий режим

Надайте вашим гостям можливість випробувати зовсім незабутні враження від ігрового режиму. Включите ігровий режим і ваші гості оцінять плавність руху об'єктів на екрані, незвичайну чіткість деталей, а також глибокий і чистий звук.

HDMI інтерфейс

Мультимедійний інтерфейс високої чіткості (HDMI) дозволяє перетворити наші телевізори для готелів у центри мультимедіа. Маючи два рознімання HDMI (1 на задній панелі й 1 на бічний), телевізор серії 6 дає можливість підключити до нього одночасно до двох цифрових пристроїв стандарту HD (високої чіткості), таких як дискові програвачі, ігрові консолі й ТВ ресивери супутникового телебачення.

Технологія SRS TruSurround XT

Фахівці компанії Samsung дотримуються думки, що якість звуку повинне відповідати високій якості зображення, оскільки сукупність слухових і зорових відчуттів може забезпечити глядачеві максимальний ефект від перегляду будь-якого контенту на телеекрані. Технологія навколишнього звуку SRS TruSurround XT - це новітня технологія, створена для забезпечення найбільш високої якості звуку, яке можна собі представити.

Кондиціонер - пристрій, що відповідає за створення та автоматичну підтримку в закритих приміщеннях всіх або певних параметрів (температури, вологості, чистоти, швидкості руху повітря). Призначається для створення найбільш сприятливих для здоров'я людей кліматичних умов в квартирах, будинках, готелях та офісах. Однією з фірм, яка виробляє кондиціонери для готелів є Panasonic.

Ергономічна новинка від Panasonic - інверторні кондиціонери.

В 2009 році компанія Panasonic випустила на ринок нову модель інверторного кондиціонера. Головна перевага інверторних кондиціонерів складається в особливо ощадливому режимі: коли досягається задана температура в приміщенні, інверторний кондиціонер починає працювати на мінімальній потужності, заощаджуючи, у такий спосіб до 50% електроенергії

Переваги нових інверторних кондиціонерів від Panasonic:

швидке створення комфорту відразу після включення;

гнучке керування потужністю;

безшумна робота;

контроль чистоти повітря;

потужна система очищення повітря;

охолодження з м'яким осушенням;

рівномірний розподіл температури.

На сьогоднішній день инверторні кондиціонери представлені моделями Panasonic CS/CU-XІ9JKD, Panasonic CS/CU-XІ12JKD, Panasonic CS/CU-XІ18JKD, Panasonic CS/CU-XІ24JKD. Серед незаперечних переваг нових моделей кондиціонерів - сучасний і стильний дизайн, що вдало виділяє новинку Panasonic серед своїх попередників.

Освітлення номерів. Відправними крапками при проектуванні освітлення в номері є його площа і обладнання. Готельний номер повинен бути оснащений достатньою кількістю джерел світла. Лампи та вимикачі необхідно розташовувати так, щоб було ясно видно, яку лампу запалює вимикач. Рекомендується, щоб лампа в спальній включалася біля входу в неї з передпокою, а також у ліжок. В інших ламп може бути один індивідуальний вимикач. Згідно з розміщенням меблів у номері проектуються наступні джерела світла: лампа для читання у кожного ліжка, що стоїть на тумбочці або жорстко закріплена в головах, настільна лампа на письмовому столі або серванті, лампа у туалетного столика і торшер, який можна переставляти у міру потреби. Загальне освітлення кімнати може складатися з панелі, розташованої над шторою уздовж однієї із стін або прихованої настінним орнаментом. Світло в головах ліжка повинно забезпечити освітленість книги чи газети, приблизно 300 лк. Хорошим рішенням є встановлення над ліжком лампи розжарювання локалізованого розсіяного світла без дратівливих для читача тіней. У будь-якій точці приміщення світло треба екранувати, щоб уникнути засліплення.