Смекни!
smekni.com

Устаткування двомісного однокімнатного номеру готелю напівлюкс (стр. 2 из 2)

Опції:

Регулювання температури.

Внутрішнє підсвічування.

Освітлення номерів. Відправними крапками при проектуванні освітлення в номері є його площа і обладнання. Готельний номер повинен бути оснащений достатньою кількістю джерел світла. Лампи та вимикачі необхідно розташовувати так, щоб було ясно видно, яку лампу запалює вимикач. Рекомендується, щоб лампа в спальній включалася біля входу в неї з передпокою, а також у ліжок. В інших ламп може бути один індивідуальний вимикач. Згідно з розміщенням меблів у номері проектуються наступні джерела світла: лампа для читання у кожного ліжка, що стоїть на тумбочці або жорстко закріплена в головах, настільна лампа на письмовому столі або серванті, лампа у туалетного столика і торшер, який можна переставляти у міру потреби. Загальне освітлення кімнати може складатися з панелі, розташованої над шторою уздовж однієї із стін або прихованої настінним орнаментом. Світло в головах ліжка повинно забезпечити освітленість книги чи газети, приблизно 300 лк. Хорошим рішенням є встановлення над ліжком лампи розжарювання локалізованого розсіяного світла без дратівливих для читача тіней. У будь-якій точці приміщення світло треба екранувати щоб уникнути засліплення.

Телевізор [від грец. tēle - далеко і латин. visor - спостерігач] (нов. тех.). Частина телевізійного приймача, що відтворює передане зображення. Т. з великим екраном.

LG 27HIZ10 - телевізор спеціально для готелів

LG представила новий телевізор 27HIZ10, створений спеціально для готелів. Він має в своєму розпорядженні масу корисних і необхідних функцій. Телевізор управляється через спеціально налаштоване меню, яке доступне за допомогою пристрою під назвою TV Link Loader. TV Link Loader дозволяє заощадити час настроювання телевізорів, тому що відпадає необхідність налаштовувати кожен телевізор окремо в рамках великого готелю. Систематизований протокол LG дозволяє інтегрувати даний телевізор в систему інтерактивного готельного телебачення більшості провідних європейських провайдерів. Спеціально виготовлена кришка, яка закриває усі комутаційні дроти, заощаджує місце за телевізором. У моделі широкий кут огляду - 178 градусів, роздільна здатність - 1366x768, яскравість - 500 кд/м2, контраст - 1200:1. Додаткові переваги – 3D комбо – фільтр і процесор DCDi.