Смекни!
smekni.com

Програма туру. Розрахунок вартості туру (стр. 8 из 9)

Віла-реал

Вімла-реамл (порт. Vila Real) - місто в Португалії, центр однойменного округу і муніципалітету. Чисельність населення - 25 тис. жителів (місто), 50 тыс.жителей (муніципалітет). Місто і муніципалітет входить в економіко-статистичний регіон Північний регіон і субрегіон Дору. По старому адміністративному діленню входив в провінцію Траз-уж-монтіш і Алту-Дору.

Місто розташоване в 314 км. на північний схід від столиці Португалії міста Лісабона.

Гуарда

Округ Гуарда(порт. Distrito da Guarda) - округ в східній Португалії. Округ складається з 14 муніципалітетів. Розподілений між 2 статистичними регіонами: Північний регіон, Центральний регіон. Розподілений між 4 статистичними субрегіонами: Бейра-інтеріор-норте, Дан-лафойнш, Доуру, Серра-да-ештрела. До складу округу входить також міська агломерація Велике Візеу. Раніше входив до складу провінції Бейра-алта і Траз-уж-Монтеш-и-Алту-Дору Терріторія - 5 518 kmІ2 Населення - 173 831 людина. Щільність населення - 31,5 чел/kмІ. Адміністративний центр - місто Гуарда .

Евора

Евора (округ)(порт. Distrito de Йvora ) - округ в центральній Португалії. Включає 14 муніципалітетів. Входить в регіон Алентежу. Розподілений між 2 статистичними субрегіонами: Алентежу-сентрал, Алту-алентежу. Раніше входив до складу провінції Алту-алентежу. Територія - 7 393 kmІ. Населення - 170 535 чоловік. Щільність населення - 23 чол/kм2. Адміністративний центр - місто Евора.

Каштелу-бранку

Округ Каштелу-бранку'(порт. Distrito de Castelo Branco) - округ в східній Португалії. Округ складається з 11 муніципалітетів. Входить в Центральний регіон. Розподілений між 3 статистичними субрегіонами: Бейра-інтеріор-сул, Кова-да-Бейра, Піньял-інтеріор-сул.Ранее входив до складу провінції Бейра-байша. Територія - 6 675 km2. Населення - 208 069 чоловік. Щільність населення - 31 чол/kм2. Адміністративний центр - місто Каштелу-бранку .

Коїмбра

Округ Коїмбра(порт. Distrito de Coimbra) - округ в західній Португалії.Округ складається з 17 муніципалітетів. Входить в Центральний регіон. Розподілений між 2 статистичними субрегіонами: Байшу-мондегу, Піньял-інтеріор-норте. До складу округу входить також міська агломерація Велика Коїмбра. Раніше входив до складу провінції Бейра-байша і Бейра-літорал Територія -3 947 km2. Населення -436 056 чоловік. Щільність населення - 110 чол/kм2. Адміністративний центр - місто Коїмбра

Порту

Округ Порту(порт. Distrito do Porto) - округ в північній Португалії.Округ складається з 18 муніципалітетів. Входить в Північний регіон. Розподілений між 3 статистичними субрегіонами: Аве, Великій Порту, Тамега. До складу округу входить також міська агломерація Великої Порту. Раніше входив до складу провінції Дору-літорал.

Адміністративний центр - місто Порту .

Територія - 2395 км2. Населення - 1 817 986 чоловік. Щільність населення - 759 ч2оіл./км2.


Розділ ІІІ. Програма туру. Розрахунок вартості туру

3.1. Курортні регіони Португалії

Чарівність відпочинку в Португалії ще і в тому, що це одна з небагатьох країн Європи, якій вдається і в 20 столітті утримувати спокійний і несуєтний ритм життя. Тут невідомі такі поняття як "стрес" або "забруднення довкілля". Спокійні і товариські португальці вважають гостинність своєю головною заповіддю. Готелі Португалії славляться дружелюбністю персоналу і високим рівнем сервісу. У чудових місцевих ресторанах обслуговують так дбайливо і по-домашньому, як, мабуть, ніде в занадто сучасній Європі. Люди, що побували в Португалії признаються, що вони почували себе в цій невеликій країні як в затишному залі старовинного замку, хазяї якого змогли на віки зберегти домашнє тепло.

Атлантика подарувала Португалії дивовижне узбережжя - 850 кілометрів суцільних піщаних пляжів, обрамлених химерно порізаними скелями і квітучими садами. Море - на будь-який смак: від бурхливого і прохолодного на півночі до теплого і прозорого на півдні.

На південній кромці Португалії, із заходу на схід, до самого кордону з Іспанією простягнулася елітна курортна зона Алгарве - нескінченна низка найрозкішніших у світі пляжів. Покриті щонайтоншим золотим піском, прекрасно обладнані пляжі цього курорту розташовані в найблагополучнішому з точки зору екології районі Атлантики. Спокійні і прозорі води біля берегів Алгарве ідеальні для тих, хто любить у волю поплавати, порибалити або просто добре провести час біля моря. Від північних вітрів пляжі Алгарве захищені живописними горами, завдяки яким ця частина країни вважається найзеленішою і родючішою. Особливий колорит цим краям надають інжирні, апельсинові і мигдалеві дерева. Курортний сезон триває з початку квітня до кінця вересня.

Сьогодні Алгарве - міжнародний центр туризму, з щонайширшим вибором найсучасніших туристичних послуг, в якому кожен може знайти собі заняття за смаком, - від романтичної самоти на березі тихої бухти в затишному рибальському селищі до можливості поринути в шумну святкову атмосферу курортного міста з елегантними готелями, прекрасними ресторанами, барами, нічними клубами і дискотеками. Португальська кухня славиться рибними блюдами, апетитними кондитерськими виробами і, звичайно, чудовими винами. Увечері, розташувавшись в затишному кафе при світлі свічки, можна насолоджуватися справжнім португальським портвейном або мадерою, слухаючи традиційні португальські мелодії "фадо".

Любителі активного відпочинку на повітрі знайдуть тут відмінні тенісні корти і поля для гри в гольф. Природні гавані і яхтові причали дозволяють зайнятися будь-якими видами водного спорту. І дорослі і діти належним чином оцінять водні атракціони аква-парку в прибережному містечку Лагоа. Лов риби - традиційний і процвітаючий промисел Алгарве. А значить, до радості гурманів, неодмінним компонентом меню усіх ресторанів і таверн буде велика кількість блюд з найсвіжішої риби і морських продуктів. Що стосується фанатиків рибного лову, то вони можуть озброїтися вудками, сітками і спінінгами і спробувати повторити, а може бути, і перевершити досягнення 1993 року, коли в 8 кілометрах від Фаро був спійманий блакитний марлинь вагою 700 кг - абсолютний рекорд для Атлантичного океану.

Тих, хто захоче познайомитися з околицями Алгарве, чекає безліч дивних відкриттів. У невеликих городках вони виявлять прекрасні пам'ятники історії і архітектури, що відносяться до самих різних епох і стилів. У столиці Алгарве, Фару, чудово збереглися древній романо-готичний собор і монастир першого Пречистого Богородиці періоду Відродження. Тут же знаходиться один з найзнаменитіших музеїв Португалії - Музей Генріха Мореплавателя, що розповідає про епоху Великих географічних відкриттів. За кріпосними стінами Лагуша ховаються прекрасні церкви Св. Себастьяна (17 ст.) Св. Марії і Милосердя (16 ст.), прадавня каплиця Св. Іоанна (8 ст.). Відвідування рибальського містечка Портиман дозволить помилуватися місцевим собором 14 віків і відвідати знаменитий пляж Прайя де Роша. У містечку Сагреш Інфант Генріх, відомий під ім'ям Генріха Мореплавателя, заснував п'ять віків назад Школу мореплавання, що стояла у витоків португальської епопеї Великих географічних відкриттів. Тут можна побачити найбільшу у світі Розу Вітрів, діаметр якої досягає 43 метрів. Любителі дикої природи зможуть помилуватися яскравими кольорами і витонченими фламінго в прекрасних природних заповідниках Алгарве.

На південний захід від Алгарве, посеред океану лежить зелений горбистий острів Мадейра - унікальний кліматичний курорт, де температура повітря круглий рік знаходиться в межах 20-25С. Чарівність Мадейри - в її екзотичних кольорах і тропічних фруктах, теплих водах океану, розкішних віллах і елегантних готелях. Це одно з найпрестижніших у світі місць відпочинку, куди їдуть ті, кому небайдуже власне здоров'я і хто вважає за краще насолоджуватися сонцем, морем і чистісіньким повітрям в обстановці підвищеного комфорту.

Українські туристи тільки починають відкривати переваги відпочинку на екологічно чистих курортах атлантичного узбережжя Європи. На півдні Португалії наші співвітчизники - поки що гості досить рідкісні. Але вже цього року багато петербуржців зможуть належним чином оцінити усю привабливість відпочинку в Алгарве, місці, яке визнається одним з найспокійніших і безпечніших куточків Європи. Починаючи з квітня планується організація прямого чартерного рейсу з Петербургу: літак прибуватиме прямо до аеропорту Фару, розташованого в самому центрі туристичної зони Алгарве.

3.2. Програма туру до Португалії «Знайомтесь, Лісабон»

Програма розрахована на 8 днів/7 ночей. Вартість туру 450 євро. Подорож може починатися в любий день, наприклад, в суботу.

Субота Прибуття в Лісабон трансфер в готель розміщення в готелі.
Неділя Сніданок в готелі. Оглядова екскурсія по Лісабону(5 годин). Знайомство з історичним центром міста, що зберіг старовинний неповторний вигляд. Байша - центр Лісабона, відновлений з руїн після землетрусу 1755 р., за наказом маркіза Помбала. Проспект Незалежності, обрамлений каштановими алеями. Площа Реставраторів, на якій знаходиться гранітний обеліск, зведений в 1886 р. на згадку про звільнення від іспанської експансії. Площа Россиу, з дивними бронзовими фонтанами, строкатими клумбами, статуєю короля Педро IV і будівлею Національного театру Дона Марія II. Площа Комерції. У XV - XVII віках тут знаходився величний палац, побудований королем Мануэлом. Поїздка по набережній: Міст 25 Квітня, Беленские доки, площа Альфонсу Альбукерке. Монастир Жеронимуш у Белене - вільний час для відвідування. Огляд Беленскої Вежі. Це один з найелегантніших лісабонських пам'ятників XVI століття і саме фотографоване місце в Португалії. Грандіозний монумент Першовідкривачам, виконаний з граніту. Відвідування музею карет. ( Усі вхідні квитки включені) Увечері для охочих і за додаткову плату вечеря з фаду (50 євро з людини включає трансфер готель - ресторан - готель, вечеря з напоями, спектакль фадо і національний фольклор)
Понеділок Сніданок в готелі. Вільний час. Охочі можуть замовити додаткові екскурсії.
Вівторок Сніданок в готелі. Екскурсія «Древній - Новий Лісабон» 4 години Пішохідна екскурсія по Лісабону, огляд вокзалу Россио XIX століття з кахлями, підйом на фунікулері Глория XIX віки — панорама Байру Альту, Байши, Карму, Шиаду. Прогулянка на старовинному трамваї по пагорбах, панорама: Алфама, Фортеця Сан Жорж, Кафедральний собор Це. Переїзд на метро в нову частину Лісабона EXPO 98. Відвідування одного з нових і великих Океанаріуму в Європі — Лісабонський океанаріум, має велику колекцію морських видів — птахів, ссавців, риб, що жалять, і інших морських організмів. Всього є 16 000 особин 450 видів ( Квитки в океанаріум і на проїзд в транспорті включені) Вільний час в найбільшому шопінг центрі.
Середа Сніданок в готелі. Вільний час
Четвер Сніданок в готелі. Синтра 9 годин . Оглядова екскурсія по Синтрі. Це старовинне мавританське містечко, що стало в середні віки резиденцією португальських королів, розташоване в горах серед тінистих евкаліптів, кедрів і пальм. Паласіо Де Піна(Відвідування замку Піна) - казковий замок, оточений прекрасним парком. Відвідування палацу Кинта дэ Регалейру (Парк Регалейри замислювався як Едем - райський сад). А розкидані по ньому на різних рівнях балкони, бельведери, альтанки, гроти, скульптури і крихітні озера мають свій сенс. Навіть екзотичні рослини зібрані тут з певним наміром: привезені з Бразилії, вони включають чи не усі види з тих, що згадує Камоенс. Парку зі своєю драматургією. У міру просування по кругах пекла і чистилища до раю, ви відчувайте, як передається якась неясна напруга, що примушує відкинути усі сторонні думки і зосередитися. У схилу гори ставок, в який із скель збігає вода. Посеред нього кинуті плоскі камені - ступаючи по них, можна потрапити до входу в грот, прихований вигином схилу і водою, що падає згори. Але не усе так просто - камені покладені так, що лише знаючи, з якої ноги почати по них крокувати, можна дістатися до входу... Мис Року - найзахідніша точка Європи. Серпантин гірської дороги виводить на вершину гори Року, звідки відкриваються запаморочливі види. Тут ви можете придбати на пам'ять Свідоцтво про своє перебування на краю землі. Кашкайш і Ешторил - прекрасні курорти на захід від Лісабона. Недалеко від Кашкайша знаходиться живописна круча «Лягти Диявола», оповитий ореолом містичних таємниць і загадкових смертей, улюблене місце туристів.
П'ятниця П'ятниця Лісабон і його скарби Проїзд по Мосту 25 Квітня - Міст перетинає місце впадання річки Тежу в Атлантичний океан, споруда була відкрита 6 серпня 1966 року. До 1974 року міст був названий на честь Антоніу Салазара (порт. Ponte Salazar). Зовні міст нагадує міст в Сан-Франциско і входить в 20-ку висячих мостів світу по довжині. Пам'ятник Ісусові Христу був побудований в 1959 році у вдячність Богові за те, що він оберігав Португалію під час Другої світової війни. Натхненням для створення цього величезного монумента послужила статуя в Ріо-де-Жанейро. 28-метрова фігура Христа звернена до міста з розпростертими руками з 82-метрового п'єдесталу, на який можна піднятися на ліфті і звідки відкривається прекрасний вид на Лісабон. Відвідування Національного палацу Ажуда (Королівський палац), де проводилися пишні офіційні церемонії монархії Вільний час. Охочі можуть замовити додаткові екскурсії.
Субота Трансфер в аеропорт.

У вартість туру включено: трансфери з і в аеропорт;; комфортабельний транспорт; українськомовний супроводжуючий на екскурсійну програму; розміщення в готелі вибраної категорії з сніданками;