Смекни!
smekni.com

Управление проэктами (стр. 7 из 7)

Організаційна структура є основою формування і здійснення діяльності команди проекту.


Рисунок 5.1 – Організаційна структура управління підприємством


ВИСНОВКИ

Дана курсова робота стосується двох інвестиційних проектів, які прийняті до розгляду. Було розглянуто пропозицію банку-інвестора про спільну участь у реалізації проектів і запропоновано тир можливі варіанти розрахунків по кредиту.

Вибравши найвигідніший проект, ми робимо аналіз ризиків так, як необхідність такого аналізу обґрунтована, насамперед, тим, що побудовані по будь-якому інвестиційному проекту потоки коштів відносяться до майбутніх періодів і мають прогнозний характер. Тому зростає імовірність невірогідності використаних для розрахунків числових даних, а тому й самих результатів.

Наступним кроком є створення сітьового графіка тому ,що за його допомогою здійснюється координація діяльності усіх проектних виконавців для забезпечення успішного його завершення, створення умов задля реагування на нами організаційна структура не є досконалою ,на підприємстві не вистачає працівників. При успішній реалізації нашого проекту будуть набрані в штат будуть набрані такі працівники як економіст ,юрист ,працівників для кондитерського цеху, продавців та начальник торгівельної мережі. Удосконалення можливості ринку та вчасного надходження доходів, що забезпечу є ефективність інвестицій, після цього визначили тривалість проектних робіт та проекту в цілому з метою подальшого контролю.

Запропонована організаційної структури організаційна структура є важливим кроком тому ,що вона є найбільш важливим механізмом управління проектом, що дає можливість реалізовувати всю сукупність функцій, процесів і операцій по досягненню поставлених перед проектом цілей. Саме організаційна структур а визначає основи формування і здійснення діяльності команди проекту.


ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ

1.Гриньов А.В.,Дмитрієв І.А.,Бікулова Д.У.,Дедідова Т.В.,Шершенюк О.М. Проектний менеджмент: Навч. Посібник. _ Х.: Вид-во ХНАДУ ,2006.-224 с.

2.Верба В.А., Загородніх О.А. Проектний аналіз: Підручник. — К.: КНЕУ, 2000.-322 с.

3. Войчак В.Маркетинговий менеджмент: Підручник. -К.:КНЕУ, 1998.-268 с. . 4.Ковалев В.В. Финансовьій анализ. М.:Финансы и статистика, 1996.

5.Мильнер Б.З. Организационные структури управления производством. -М.: ИНФРА-М, 1997.

6. Мазур И.И., Шапиро В.Д., Ольдерогге Н.Г. Управление проектами: Учеб. пособ. для вузов / Под общ. ред. И.И. Мазура. М.: ЗАО «Издательство «Экономика», 2001. - 574 с.

7.Линдерс М., Фирон X. Управление снабжением и запасами. Логистика. / Пер. с англ. - СПб.: ООО «Издательство «Полигон», 1999.

8. Уткин З.А., Кочеткова А.И. Практикум по курс} менеджмента. -М.: Зерцало, 1999.