Смекни!
smekni.com

Законодавча база правового регулювання економіки в Україні (стр. 6 из 6)

Аналогічно може бути вирішена проблема з об’єктами промислової власності, яка має місце внаслідок санації державних підприємств, передбаченої Постановою Кабінету Міністрів України №67 від 8 лютого 1994 р. у зв’язку з галузевою або міжгалузевою переорієнтацією їх діяльності.


Література

1. Міжнародні валютно-кредитні відносини: Підручник / А. С. Філіпенко, В. І. Мазуренко, В. Д. Сікора та ін.; за ред. А. С. Філіпенка – К.: Либідь, 1997.

2. Петров В. Правова охорона інтелектуальної власності в Україні // Право України – №11. – 1998.

3. Аксенов И. Некоторые проблемы законодательного регулирования предпринимательства // Предпринимательство, хозяйство и право –№1. – 1998.

4. Березюк О. Господарські об’єднання: стан законодавства та перспективи розвитку // Право України – №3. – 1998.


[1] В широкому розумінні під терміном «валюта України» розуміють як власне ва­люту України, так і платіжні документи та інші папери, виражені у валюті України. Поняття «іноземна валюта» так само, як і «валюта України», включає як власне іно­земні валюти, так і монетарні метали, платіжні документи та інші цінні папери, вира­жені в іноземній валюті або монетарних металах

[2] Аксенов И. Некоторые проблемы законодательного регулирования предпринимательства // Предпринимательство, хозяйство и право –№1. – 1998.

[3] Петров В. Правова охорона інтелектуальної власності в Україні // Право України – №11. – 1998.

[4] Петров В. Правова охорона інтелектуальної власності в Україні // Право України – №11. – 1998.