Смекни!
smekni.com

Функціонування організаційного відділу місцевої державної адміністрації (стр. 3 из 3)

Відділ має право:

Отримувати в установленому порядку від керівників структурних підрозділів адміністрації проекти квартальних і тижневих планів роботи, матеріали, інформації та інші документи, необхідні для виконання покладених на нього завдань.

За погодженням із керівниками відповідних структурних підрозділів адміністрації, залучати їх працівників для підготовки апаратних нарад, а також для розробки та реалізації заходів, що проводяться організаційним відділом згідно з покладеними на нього завданнями

Перевіряти, за дорученням голови адміністрації, в межах своа компетенції, роботу структурних підрозділів адміністрації.

Брати участь у нарадах, що проводяться в адміністрації, її структурних підрозділах, у роботі сесій райради та скликати наради з питань, віднесених до його компетенції.

Інформувати голову адміністрації або заступника голови адміністрації з питань організаційної роботи у випадках, коли відповідні структурні підрозділи або посадові особи вчасно не надають документи, інформації та інші матеріали, необхідні для виконання покладених на відділ завдань.

Висновок

Особисто мені проходження практики-стажування сподобалось.

Було цікаво побачити роботу адміністрації в дії, а не тільки прочитати про це в підручнику.

Тепер я маю краще уявлення про адміністрацію та завдання, що вона виконує.

На жаль, ми не були присутніми на апаратній нараді, що безперечно могло стати корисним для подальшого досвіду та навчання.

Щодо моїх пропозицій, то було б не погано щоб в подальшому практика носила все таки менш теоретичний, більш практичніший характер і полягала не тільки в лекціях, нам була б надана можливість хоч в якійсь мірі приймати участь в роботі.

ЛІТЕРАТУРА

1. Закон УкраїниПро місцеві державні адміністрації

2. Регламент Подільської районної у місті Києві держадміністрації.

3. Положення про організаційний відділ Подільської районної

у місті Києві державної адміністрації.