Смекни!
smekni.com

Географічне положення Сан-Марино (стр. 2 из 2)

Сан-Марино є діючим членом Європейської Ради, а також країною – спостерігачем в ООН у Нью-Йорку.

Дипломатичні представництва і консульства Сан-Марино є в багатьох державах, які, в свою чергу, акредитують своїх послів і консулів на горі Титано.

Потрібно згадати про засідання щодо безпеки і співпраці в Європі, які почалися в Хельсінках 3 липня 1973 року. В ньому активну участь брало Сан-Марино. Країни-учасниці брали до уваги значення, яке має пристосування виробництва до вимог зовнішніх ринків для розширення міжнародної торгівлі, розуміючи необхідність більшого врахування потенційних споживачів. Країни намагатимуться сприяти поліпшення умов для здійснення заходів, направлених на вплив на розвиток торгівлі та задоволення запросів споживачів в тому, що стосується імпорту, шляхом вивчення ринку та проведення реклами. Сан-Марино на цих форумах брало досить активну участь. Його представниками було запропоновано там, де це необхідно, створювати служб спорядження, обслуговування після продажу та підготовки необхідного місцевого технічного персоналу.

На завершення слід зазначити, що Сан-Марино – це перспективна держава. І, не зважаючи на свою малу територію, вона здійснює активну діяльність у європейських та світових процесах, завдяки своєму географічному положенню та добре розвинутій економіці.

Література.

1. Білорус О.Г. Глобалізація і безпека розвитку: монографії. – К.: КНЕУ, 2001.

2. Юрківський В.М. “Країни світу”. – К.: Либідь, 1999.

3. http://www.allworld.ru/sanmarino.html

4. http://www.infa.ru