Смекни!
smekni.com

Кухня німецькомовних країн (стр. 4 из 4)

Бісквіт - 300 г, сливки - 300г, пудра цукрова - 20г, жовтки - 5 шт., желатин - 10 г, сироп - 50 г, полуниця - 200 г, абрикоси - 200 р.

Млинчики с сиром

Приготувати тісто і випекти млинчики. Сир подрібнити на терці, додати до нього яєчні жовтки і густий молочний соус, все добре розмішати і цією сумішшю намазати поверхню кожного млинчика. Потім згорнуті рулетом млинчики укласти на змащену сковороду або деко, залити сливками, посипати тертим сиром і запекти в жарильній шафі.

Борошно - 50 г, молоко (для тесту) - 125 г, яйця - 1/4шт., масло вершкове - 10 г, молоко - 30 г, зливання - 30 г, сирий - 100 г, мука - 3 р.


Джерела інформації

1. Ковальова О. П. Українсько-німецький розмовник. – Харків, 2001. – 256 с.

2. www.ukrreferat.com

3. www.


Додаток

Любителі картоплі (додаток 8)

Картоплю в німецькій кухні готують також по-різному: печеною, смаженою, чи добавляють її до холодних салатів. Німці не дуже люблять пюре, віддаючи перевагу кнедликам. Смачною та поживною стравою є Eintopf – повноцінна страва, приготована в одному горщику, котра замінює цілий обід. У залежності від інгредієнтів може бути схожою на суп, салат чи гуляш. Туди зазвичай додають все, що попадеться під руку. Серед десертів дуже популярний Apfelstrudel (яблучний струдель), родом з Австрії – гарячий яблучний пиріг.

Ковбаса – загальновідомий національний продукт (додаток 9)

Страви німецької кухні зазвичай ситні, калорійні та дуже смачні. Важлива роль тут відводиться м'ясу, особливо свинині, котру переробляють у найрізноманітніші способи. Навряд чи знайдеться людина, яка хоча б раз у житті не чула про німецьку ковбасу, наприклад франкфуртські ковбаски.