Смекни!
smekni.com

Відображення завантаженості мережі (стр. 3 из 3)

Файл data.txt призначений для розміщення SQL-запитів типу insert для внесення початкових даних в таблиці бази даних testing.

Рис. 6.4. Приклад файла data.txt.

Файл clear.txt призначений для розміщення запитів видалення тестової бази зі складу СКБД. До них може відноситися запити типу drop table та drop database.

Наступні файли select.txt, insert.txt, update.txt та delete.txt містять тестові запити відповідних типів до таблиць бази даних testing. При написанні тестових запитів необхідно враховувати, яку саме частину SQL-сервера ви хочете тестувати.

Для правильного відображення графіків необхідно змінити значення конфігураційного файлу діаграм – chart-config.xml. Приклад вказання параметрів для діаграми MyChartнаведено нижче.

Рис. 6.5. Приклад вхідних параметрів для діаграми MyChart.


Нижче наведено приклад вмісту лог-файлу, який генерується програмою аналізу мереженого трафіку BWMeter.

Рис. 6.6. Приклад вмісту лог-файлу.

7. Вихідні дані

Опис організації вихідних даних включає в себе опис результатів тестування та сервісних повідомлень. Результати тестування відображаються користувачу в наступному вигляді:

1. Назва сервера, для якого проводилось тестування.

2. Тип виконаного тесту.

3. Кількість потоків.

4. Середній час обробки одного запиту (в мілісекундах).

5. Загальний час проходження тесту (в секундах).

Приклад результатів роботи системи Web-додатків зображений на рис. 3.2-3.4. Як бачимо, після отримання результатів роботи програми, можна одразу продовжити наступний етап тестування, якщо заданий тест не змінює значень в тестовій базі даних (тест select). Для правильності проведення інших видів тестів необхідно провести повну очистку тестової бази, та внесення початкових даних. Для цього необхідно перейти на головну сторінку системи тестування. скориставшись посиланням, яке розміщено внизу сторінки результатів.

Вихідними даними являються також згенеровані графіки та діаграми завантаженості мережі, використання оперативної пам’яті та кількісне входження запитів у тест. Дані графіків можна зберегти у файли, використовуючи кнопки, які розміщені внизу сторінки виводу результатів.