Смекни!
smekni.com

База даних підприємства (стр. 4 из 4)

Рис 4.4.1 "Звіт за вибраний місяць"

На малюнку 4.4.2 можна побачити як працює масштабування в плоть до годин збору. А також включений режим влучний, які показують зібрані обсяги на кожен день.


Рис 4.4.2 "Звіт у масштабі"

Даний вид подання інформації більше наочний і дуже зручний. Можливий розрахунок і планування розвитку підприємства й багато чого іншого. Все це організовано на базі графіка компоненти мови високого рівня Делфі.

Висновок

ИБД оптимізує зв'язки й заощаджує час, що має величезне значення для бізнесу, де кожен другий може, а також і до перекладу грошей за компанію. Він також додає до повного керування перспективних, а не вроздріб, оскільки він всю картину одним поглядом. Це збільшує продуктивність торговельних агентів, а також підвищує задоволення клієнтів.

Там цілий ряд рішень ИБД коливається навколо сьогодні. Це програмне забезпечення в електронному виді вкладок тримає всіх продажів у компанії. Це великий пристрій керування й рутинних завдань, як зв'язатися наступної діяльності, звітності й можливість привести поступки раптом змінилося, і більше ефективної. В основному вона передбачає продаж силу з інструментами, які допоможуть їм продавати краще й швидше одержувати інформацію. Те, що вона може бути доступна в портативних приладів означає, що інформація на миттєве торкання кнопки незалежно від того, у якому куточку країни або миру вашого персоналу in. Кишенькові комп'ютери можна використати не тільки одержувати інформацію, але й приймати вниз розпорядження, які миттєво передається на головний офіс. Це також допомагає централізувати функцій і зробити їх більше ефективними.

Це означає також оптимізації керування взаємодії клієнта із правом першої зустрічі аж до післяпродажного обслуговування. Багато підприємств, особливо у фармацевтичній промисловості й виробничих компаніях, користуються величезної установки цього програмного забезпечення. Ці додатки можна використати для різних видів продажів персоналом компанії - торговельних представників і менеджерів по рекламі. Обоє ці вимоги міняються. Це надто важливо, коли поле сил, як правило, велика кількість. Тоді керування персоналом стає досить простим з даним програмним забезпеченням.

Однак, перш ніж ви вирішите на ИБД програмного забезпечення, от кілька моментів, про які не можна забувати. Насамперед йому необхідно бути простим. Вона повинна мати кілька варіантів продажу й він повинен мати можливість працювати з декількома джерелами інформації. Вона повинна бути в ідеалі на базі web, тому що це може бути величезною перевагою, якщо не зараз, те коли вам рости в майбутньому. Він повинен також бути безпечної й гнучкої до змін. Помнете, що гнучке програмне забезпечення є ефективним програмним забезпеченням

Список використаної літератури

1. Д. Вейскас." Эффективная работа с BDE.". СПб 1996.

2. 2. Вудкок Дж., Янг М. Эффективная работа с MicrosoftODBC "MicrosoftPress".

3. Горев А., Макашарипов С., Эффективная работа с СУБД: СПб, "Питер", 2000.

4. Кириллов В.В. Основы проектирования реляційних баз данных. Учебное пособие. - СПб.: ИТМО, 2001.

5. Потапкин А.В. Основы Delphi6: М, "Эком", 2002.

6. Журнал "PC Magazine Russian Edition" 17, 2000, статья У. Плейна, "BDE Expres".

7. Журнал "PC Magazine Russian Edition" 15, 2000.

8. Журнал "КомпьюТерра" №37-38 2006.