Смекни!
smekni.com

Системи технічного документообігу (стр. 3 из 3)

ViewBase 4.11 (Softdesk Imaging Group)

Softdesk додала в ViewBase багато нових спадаючих меню і деяку кількість гарно розроблених піктограм і кнопок. Як і у випадку з RxHighlight і CadmanView, інструменти внесення коментарів не з'являються доти, поки ви їх не включите - це дуже спрощує інтерфейс. Одна з основних задач ViewBase Tools - розширення й унификаци інтерфейсів користувача CAD Overlay for Windows і AutoCAD for Windows. В основі ViewBase Manager лежить FoxPro, тому він досить обмежений у своїх можливостях і непоказний зовні. Якщо ви користувач FoxPro, то ви зможете створити свій інтерфейс для бази даних. .

Керування базами даних і можливості захисту файлів бідні в порівнянні з іншими розглянутими тут TDM. З іншого боку, можливість перегляду/ коментування одна з кращих, якщо не краща. ViewBase обробляє безліч типів зображень, виводить їх на плоттер чи принтер прямо. Можливість перегляду містить у собі пошарове коментування, комментируемое зображення можна зробити сірим, щоб висвітити коментарі. Дуже просунуті функції маніпулювання растровими зображеннями - поворот, інверсія і дзеркальне відображення. ViewBase manager має пряму підтримку сканирующего програмного забезпечення, що порадує користувачів CAD Overlay.

Обидві складові ViewBase добре интегрированны в середовище Windows. Ви можете набудовувати інші програми для роботи з ViewBase, використовуючи макромову. Такі можливості Windows, як drag and drop і асоціювання файлів із завантаженням програм, відсутні, за винятком того, що стосується AutoCAD. Така ж розбіжність між ViewBase Tools і ViewBase manager існує при установці й інтеграції функцій. ViewBase Tools логічний і легкий у використанні, але можливості ViewBase manager явно не зоряні.

СИСТЕМИ, РОЗРОБЛЕНІ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ САПР

Autodesk WorkCenter (Autodesk Inc.)

Програма керування технічною документацією і проходженням проекту для Windows. Допомагає систематизувати, забезпечити захист і переміщення усіх видів електронних документів.

Програмно/апаратне середовище: Windows

Ціна пропозиції в США: 695 дол.

DM/Manager (Intergraph Corp.)

Забезпечує базові можливості управлени документообігом на рівні підприємства. Керує рухом багатоформатных документів, розподілених у неоднорідній мережі. Підтримує різні апаратні, програмні засоби і бази даних.

Програмно-апаратне середовище: Windows, NT

Ціна пропозиції в США: 1500 дол.

EDM (ComputerVision Corp.)

Створює інфраструктуру керування даними й інженерною інформацією в процесі проектировани виробу

Програмно-апаратне середовище: Mac, раб.станції

Ціна пропозиції в США: 2600 - 99700 дол.

СИСТЕМИ НЕЗАЛЕЖНИХ РОЗРОБЛЮВАЧІВ

IView-EDM (Network Imaging Systems)

Програмне забезпечення для рішення проблем документообігу в проектних організаціях. Централізована база даних зберігає растрові і векторні креслення, забезпечує керування внесенням змін і доступом до даних, забезпечує захист даних.

Програмно-апаратне середовище: Windows, раб.станції

Ціна пропозиції в США: 14000 дол. на 5 робочих місць

Manta (B.A. Intelligence Networks)

Інтегрована система виробничого й інженерного документообігу, створена дл роботи з даними протягом повного життєвого циклу виробу.

Програмно-апаратне середовище: DOS, Windows, NT, раб.станції, многопользовательские системи

Ціна пропозиції в США: 35000 дол. на 20 користувачів

Sherpa/Pims (Sherpa Corp.)

Керує, контролює й автоматизує процеси, що створюють, що змінюють, що переглядають, випускаючу інформацію про виріб. Функції проектування і изготовлени інтегруються через використання єдиної бази даних.
Програмно-апаратне середовище: Windows, NT, Mac, раб.станції
Ціна пропозиції в США: 99900 дол. і вище

Xerox DocuPlex (Xerox Engineering Systems)

Мережна система електронного документообігу, дозволяє користувачам зберігати, редагувати, розподіляти і керувати інженерними документами незалежно від того, як вони були створені і від їхніх форматів.

Програмно-апаратне середовище: DOS, раб.станції, многопользовательские системи.

Ціна пропозиції в США: від 115000 дол.