Смекни!
smekni.com

Громадське телебачення Німеччини (стр. 4 из 4)

Створення ETG підтримує розвиток актуальних видовищних додатків, таких як звичайне мовне відео, відео на вимогу, поясне (time shifting) телевізійне віщання і персональний відеорекордер (PVR - Personal Video Recorder) із захистом контента за допомогою шифрування. Група ETG навмисна сконцентруватися на технологічних розв'язаннях, що забезпечують умовний доступ і захист контента і використовуючих відеосервери і інтерактивний путівник за програмами (IPG - Interactive Programming Guide) для ефірного цифрового телемовлення і архівних послуг VOD.

Кожна з п'яти компаній вклало в союз свої розв'язання. Lucent Digital Video забезпечує технології кодування за допомогою лінійки кодерів MPEG-2, відеошлюзів (video gateways) LINKRunner і програмного забезпечення для сітьового управління. nCube поставляє систему потоку n4, забезпечуючу функції VOD і сітьового персонального рекордера PVR, а також програмне забезпечення nABLE - надійну відмовостійку платформу інтерактивного управління для множинних сітей. NDS забезпечує програмне забезпечення для захисту контента Open VideoGuard, і своє розв'язання по інтегрованому персональному телебаченню XTV. Orca забезпечує мовні і VOD-приложения, використовуючи свою систему RiGHTv Core. Pace Micro Technology бере участь в союзі з прогресивними цифровими префіксами і технологією домашніх шлюзів для всіх широкосмугових платформ - кабельних, беспроводних і IPTV (Internet Protocol TV).

Використовуючи комбінацію сіті і персонального рекордера на стороні клієнта, група ETG дозволяє оператору максимізувати доступну смугу і мінімізувати сітьовий трафик за рахунок збереження контента в префіксі при гарантії, що найпопулярніший мовний контент зберігається на відеосервері. Гнучкість розв'язання дає оператору можливість вибору - чи розгортати сіть, або PVR на стороні клієнта, або використовувати комбінацію того і іншого без істотної реконфигурації архітектури.


Джерела інформації

1. Інститут Масовї Інформації - http://imi.org.ua/?read=8:18

2. Телеспутник http://www.telesputnik.ru/archive/n102/001.html

3. Материал из Википедии — свободной энциклопедии - http://ru.wikipedia.org/wiki/

4. В Германии разворачивают мобильное телевидение -http://www.pcnews.ru/news/dvb-plus-o2-mobile-vodafone-2006-digital-video-broadcasting-handheld-16-40-gprs-umts-internationale-131080.html

5. Интерактивное Телевидение — это реальность -http://www.ovideo.ru/articles/0027/