Смекни!
smekni.com

Підвищення конкурентоспроможності банку на ринку банківських послуг (на матеріалах АКБ "Приватбанк") (стр. 21 из 21)



Додаток В


Таблиця В.1Фінансові характеристики АКБ ”Приватбанк” за 2003 – 2006 роки

Таблиця В.2 Звіт про фінансові результати діяльності АКБ “Приватбанк” у 2003 – 2006 роках

Додаток Г



Рис.Г.1. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті ощадних строкових депозитів фізичних осіб в гривнях (% ставка депозиту)

Рис.Г.2. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті ощадних строкових депозитів фізичних осіб в гривнях (обмеження мінімальної суми депозиту в залежності від % ставка депозиту)



Рис.Г.3. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті ощадних строкових депозитів фізичних осіб в доларах США (% ставка депозиту)


Рис.Г.4. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті ощадних строкових депозитів фізичних осіб в доларах США (обмеження мінімальної суми депозиту в залежності від % ставки депозиту)

Рис.Г.5. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті ощадних строкових депозитів фізичних осіб в євро (% ставка депозиту)


Рис.Г.6. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті ощадних строкових депозитів фізичних осіб євро (обмеження мінімальної суми депозиту в залежності від % ставка депозиту)



Рис.Г.7. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті доходних строкових депозитів фізичних осіб в гривнях (% ставка депозиту)

Рис.Г.8. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті доходних строкових депозитів фізичних осіб в гривнях (обмеження мінімальної суми депозиту в залежності від % ставка депозиту)

Рис.Г.9. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті доходних строкових депозитів фізичних осіб в доларах США (% ставка депозиту)


Рис.Г.10. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті доходних строкових депозитів фізичних осіб в доларах США (обмеження мінімальної суми депозиту в залежності від % ставки депозиту)


Рис.Г.11. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті доходних строкових депозитів фізичних осіб в євро (% ставка депозиту)


Рис.Г.12. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті доходних строкових депозитів фізичних осіб євро (обмеження мінімальної суми депозиту в залежності від % ставка депозиту)


Таблиця Г.1 Наявність систем банківських переводів коштів фізичних осіб в комерційних банках України (конкурентне середовище)


Рис.Г.13. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті банківських переводів фізичних осіб в гривнях на території України


Рис.Г.14. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті банківських переводів фізичних осіб в доларах США на території України



Рис.Г.15. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті банківських переводів фізичних осіб в доларах США на території Росії та СНГ

Рис.Г.16. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті банківських переводів фізичних осіб в доларах США на території світових країн дального зарубіжжя

Рис.Г.17. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті іпотечних кредитів на покупку житла фізичними особами в гривнях терміном на 10 років

Рис.Г.18. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті іпотечних кредитів на покупку житла фізичними особами в гривнях терміном на 25 років

Рис.Г.19. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті іпотечних кредитів на покупку житла фізичними особами в доларах США терміном на 25 років


Рис.Г.20. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті заставних кредитів на покупку автомобіля фізичними особами в гривнях терміном на 3 роки


Рис.Г.21. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті заставних кредитів на покупку автомобіля


фізичними особами в гривнях терміном на 7 років

Рис.Г.22. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті заставних кредитів на покупку автомобіля фізичними особами в доларах США терміном на 5 років


Рис.Г.23 – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті беззаставних кредитів на покупку товарів фізичними особами в гривнях з застосуванням авансової видачі кредитної картки з лімітом

Рис.Г.24. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті рохрахункових пластикових карток з застосуванням депозитної схеми поповнення карткового рахунку (гривні)



Рис.Г.25. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті рохрахункових пластикових карток з застосуванням депозитної схеми поповнення карткового рахунку (долари США)

Рис.Г.26. – Конкурентне позиціонування пропозицій АКБ “Приватбанк” в сегменті рохрахункових пластикових карток з застосуванням депозитної схеми поповнення карткового рахунку (євро)