Смекни!
smekni.com

Характеристика та послуги ПриватБанку (стр. 4 из 9)

ПриватУниверситет планує створити «банк успішних вітчизняних бізнес-технологій» і зробити його відкритим інформаційним ресурсом для усіх компаній-партнерів цього проекту і своїх майбутніх клієнтів.

Коли ми уперше заявили бізнес-співтовариству про наші плани, реакція була неоднозначною. Причому більшість опонентів проходили 3 ментальних стадії.

В першу чергу нам ставили питання: навіщо вам учити конкурентів? Наша позиція в цьому випадку дуже проста: нам цікаво працювати в динамічному і розвиненому ринку, це примушує нас рухатися вперед і рости ще швидше.

Потім нам говорили, що ми можемо бути цікаві тільки фінансовому сектору. Але ми завжди вважали, що принципи, які роблять бізнес успішним, універсальні для будь-якого сектора ринку. І наш досвід підтвердив теорію. Один з наших улюблених зовнішніх проектів – мережа аптек. Ми були здивовані, наскільки схожі завдання, які стоять перед нашими бізнесами, і наскільки ідентичні проблеми, з якими стикаються керівники наших банківських відділень, і завідувачки аптеками. А для нас, як Корпоративного Університету, можливість вийти за рамки банківських завдань – це хороша можливість отримати новий досвід і розширити свої горизонти.

Хоча з фінансовим сектором ми теж із задоволенням працюємо. Наприклад, тренінг по проектному управлінню для банку «Контракт» став для нас можливістю перевірити, наскільки наші програми відповідають вимогам ринку і цікаві для вимогливих клієнтів, «розпещених» увагою безлічі тренинговых і консалтингових компаній.

І, як останній аргумент «чому нам не варто йти на зовнішній ринок» зазвичай приводять тезу про те, що Корпоративний університет не може скласти конкуренцію зовнішнім консультантам, тому що усі його компетенції «заточені» під внутрішню корпоративну культуру.

Відповідаємо: ми повністю в руслі корпоративної культури банку, оскільки стратегія Привату – це зробити кожного жителя України нашим агентом;) Отже, приєднуйтеся!

Наш «зовнішній» проект ще зовсім молодий. А, як відомо, цикл продажу повчальних проектів займає в середньому від 6 місяців до року. Ми доки на самому початку шляху.

1.3.2 СДО «Прометей»

У вільний від роботи час (наприклад, після роботи) кожен працівник ПриватБанку повинен здати відповідну кількість тестів онлайн. Це дає можливість підвищити рівень теоретичних знань.

Щоб здати тести на хорошу оцінку, працівники повинні вчитися у свій час по onlinе програмі «Прометей».

СДО (що означає «система дистанційного навчання») – один з форматів навчання постійних співробітників банків-партнерів: Приватбанку, Москомприватбанка, А-Банка, ТаоПриватБанка AS «PrivatBank» і ЗАТ «Телесистеми України».

Про деякі загальні правила СДО:

- Зайти в СДО можна з внутрішньої корпоративної мережі, а так само із зовнішнього інтернету,

використовуючи посилання: http:// 10.1.11.252 https:// 217.117.65.147:81 //prometeus/close/students/

- Для роботи з СДО «Прометей» використовується

– ім'я користувача (LDAP – логин), з яким співробітник заходить в ПК

ПриватДок і на корпоративний сайт

– і персональний пароль (для першого входу використовується пароль 12345).

Для дотримання конфіденційності інформації після першого входу слухача під паролем 12345 обов'язкова зміна його в меню «Змінити пароль» на персональний пароль.

Категорично забороняється повідомляти свій логін третій особі, для входу ним в систему, а також яким або образом сприяти доступу третіх осіб в СДО.

Про можливості СДО:

– В Бібліотеці розміщено більше 600 книг на 4-х мовах: російській, українській, грузинській і латиській. Сайт СДО доступний для Вас в будь-який час, з внутрішньої корпоративної мережі і із зовнішнього інтернету

– Програма навчання для кожного співробітника визначається залежно від посади. Разом з посадою змінюється і Ваша програма навчання: з'являються нові тести, рекомендовані книги, тренінги

– Для легкості сприйняття курсів вони наповнені картинками, схемами, кольоровим шрифтом.

– В наповненні бібліотеки для Вас старається команда, що складається із співробітників ПриватУниверситета, а так само бізнесів і напрямів банків-партнерів.

– Після прочитання будь-кого їх курсів Ви завжди можете перевірити свої знання через здачу тіста.

Про Програму навчання і Норматив:

Програма навчання складається з блоків:

¨ Ключові тести – це тести, які є обов'язковими для підтвердження Вашій кваліфікації. Ключові тести «прив'язані» до займаної Вами в банку посади. Їх кількість і зміст істотно відрізняються залежно від Напряму, в якому Ви працюєте.

Виконання нормативу по ключових тестах відображується в кадрових наказах (наприклад, відпустка) і впливає на рішення керівника про переміщення на посаді, зміні категорії і так далі.

¨ Інструментальні тести – це тести, рекомендовані до вивчення на цій посаді, але не включені в обов'язковий норматив.

¨ Тренінги, рекомендовані конкретному співробітникові для виконання його функцій

¨ Інтернет-ресурсів з відповідної тематики

Програма навчання оновлюється один раз в рік.

Норматив в програмі навчання – це вимоги по здачі ключових тестів, яких Ви бачите на своїй персональній сторіночці в меню «Програма навчання».

Норматив збільшується поступово впродовж року (від 1-го тіста в січні до максимум 12-ти в грудні).

У кінці року для виконання нормативу необхідно буде здати усі ключові тести, вказані в індивідуальній програмі навчання.

На початку року усі результати по зданих ключових тестах обнуляються, і звіт нормативу відбувається наново.

Про те, як працювати з бібліотекою курсів:

– – Для знаходження потрібного курсу по назві в Бібліотеці є меню «Пошук»

– Поряд з назвою курсу розміщено дві кнопки: кнопка перегляду дати актуалізації учбових матеріалів і кнопка відкриття теоретичного курсу.

На першій (титульною) сторінці курсу вказані імена авторів, до яких можна звертатися у разі виникнення питань за змістом матеріалу. Усередині курсів є учбові питання, які допоможуть відразу перевірити вивчений розділ курсу

Про те, як проходить тестування:

o При натисненні на назву тіста із списку спрацьовує посилання на відповідних тісту курси.

o Щоб отримати допуск до тіста, необхідно вибрати потрібну назву, а також дату початку і закінчення дії допуску. Тест спочатку потрапляє в «Необроблені замовлення», а протягом 30 хвилин автоматично обробляється системою і переходить в меню «Допуски».

o При Натисненні на кнопку «Здати» є можливість вибору мови тестування.

Екзаменаційний тест складається з 10 – 20 питань, на які відводиться відповідно від 10 до 20 хвилин часу. Можна відповідати на питання послідовно, або в довільному порядку – за допомогою списку питань. Поки здача тіста не завершилася за вказівкою співробітника, або по обнуленню таймера часу, відведеного на спробу тестування, можна змінювати і редагувати свої відповіді на усі питання.

o Питання можуть бути декількох типів:

– «Один з багатьох» – пропонується вибрати один правильний варіант відповіді із запропонованих.

– «Багато з багатьох» – пропонується вибрати декілька варіантів відповідей із запропонованих. Повторне клацання в полі знімає позначку.

– «Поле введення» – пропонується ввести правильну відповідь в поле введення. Клацніть один раз в полі, щоб усередині заблимав курсор, і наберіть на клавіатурі свій варіант відповіді.

– «Впорядкування» – використовуючи маркери переміщення «вгору» або «вниз», необхідно упорядкувати елементи списку так, щоб отримати правильну відповідь на питання.

5. На сторінці кожного питання присутній стандартний набір елементів управління («Вперед» – перейти до наступного питання тіста, «Назад» – повернутися до попереднього питання тіста

«Питання» – перейти до списку питань тест). Можна «Помітити» питання і повернутися до нього пізніше. У кінці здачі пропонується за допомогою Списку питань проглянути стан кждого з питань (поля «Отвечен» і «Помічений») і перейти до будь-якого з них.

6. Даля здачі тіста необхідно набрати прохідний бал. При невдалій здачі тесту і спробі знову замовити цей тест для перездачі, повторний доступ автоматично виставляється не раніше, чим через 3 дні.

7. Якщо під час екзаменаційного тестування відбувається збій системи, необхідно відразу ж закрити вікно СДО. У такому здача тіста уривається, результати здачі залишаються в системі. При повторному вході в СДО в розділ «Допуски» Ви отримуєте можливість продовжити здачу тіста і успішно завершити його.

8. Результати тестування в СДО «Прометей» оновлюються автоматично один раз в день (вночі).

Для того, щоб відновити результати тіста відразу після здачі треба зайти в меню «Нормативи навчання»

Про те, що робити при виникненні питань:

Усі дії в СДО «Прометей» (замовлення тестів, навчання, повторне замовлення тіста, зміна пароля) автоматизовані, і тому усі проблемні ситуації дозволяються співробітником самостійно.

– У разі, коли Ви забули свій пароль входу в систему, треба скористатися посиланням

«Згадати пароль», розміщеною на титульній сторінці СДО.

– Якщо Ви не здали тест в першого разу, то при повторному Вашому замовленні система виставить нову дату тестування. Перездати тест можна тільки з цієї дати.

– У разі, якщо здані тести не «підтягуються» в Норматив, перевірте, що ці тести знаходяться в розділі «ключових» у Вашій Програмі навчання

– При виникненні питань за Вашою Програмою навчання – звертайтеся до співробітників, відповідальних за формування програми.

1.3.3 Робота Агентом

У банку я працювала з паперами, картками, клієнтами, а також була агентом.

Моїм завданням було привліч людей до товарів ПриватБанку, я записала чотирьох чоловік на універсальні кредитні картки.

Агент – це партнер Приватбанку, який отримує дохід, HYPERLINK «/about/«продаючи банківські продукти.